glasreparatie door de vakkundige schilder,

De binnen- en buitenschilder uit Ter Aar

Een huisschilder inschakelen is niet alleen handig als u een ander kleurtje op de muur wilt. Als professioneel schilder weet Hans van Vliet bijvoorbeeld ook wat voor het onderhoud en de levensduur van de verflaag belangrijk is. Zo gebruikt hij in de keuken of badkamer verf die beter bestand is tegen vocht. U hoeft dus jarenlang niet om te kijken naar het schilderwerk van Hans van Vliet. Behalve om het te bewonderen, natuurlijk.

glasreparatie door de vakkundige schilder,

Binnenschilder

Kleuren beïnvloeden hoe ruim of knus een kamer lijkt. Daarnaast geven bepaalde kleuren inspiratie en energie. Uw woning verfraaien met nieuwe kleuren op de muren is dus echt een investering in uw wooncomfort.

Daarnaast is een nieuwe verflaag belangrijk voor de hygiëne in uw huis. Denk bijvoorbeeld aan de kitvoegen van uw keuken- of badkamerraam. Wanneer deze beschimmelen, wandelen de bacteriën zo over uw aanrecht of wastafel. Schilderwerk is dus niet alleen belangrijk voor het oog, maar ook voor de hygiëne.

glasreparatie door de vakkundige schilder,

Buitenschilder

Houtrot, vochtdoorslag en lekkend isolatieglas: we komen het dagelijks tegen. Te veel huizenbezitters stellen het onderhoud van kozijnen en deuren te lang uit. Schildersbedrijf Hans van Vliet herstelt de schade aan houtwerk en voert glasreparaties uit. Daarnaast zet hij het houtwerk weer in een frisse laklaag.

Wilt u kozijnen en deuren die er mooi uitzien en gemakkelijk schoon te maken zijn? Met een nieuwe, strakke laklaag spoelt het meeste vuil er zo af. Buitenschilderwerk beschermt uw woning en zorgt voor een prachtig uiterlijk.

glasreparatie door de vakkundige schilder,

Glasreparatie

Wanneer de verflaag afbladdert, krijgen weersinvloeden vrij spel op het houtwerk. Schimmelvorming, houtrot en vocht zijn het gevolg. Soms zijn kozijnen zo ernstig beschadigd, dat een nieuwe verflaag niet genoeg is. Schildersbedrijf Hans van Vliet voert dan reparaties uit aan het houtwerk. Door het opvullen of vervangen van beschadigde delen kan uw kozijn weer tegen een stootje.

Laat u het houtwerk herstellen? Dan is dat het ideale moment om ook over het glaswerk na te denken. Zo vervangen we enkelglas desgewenst door isolatieglas. Hans van Vliet schildert, herstelt houtrot en voert glasreparaties uit. Neem contact op met dit alles-in-één schildersbedrijf uit Ter Aar.